Var med och hjälp oss ge världens bästa budskap, evangeliet om Jesus, till världen. Vi inbjuder privatpersoner, företagare och församlingar att vara med och stödja Life Missions arbete.

 

 

GE EN GÅVA

 
Vill du ge en gåva till missionsarbetet kan du göra det genom Bankgiro, Swish eller Paypal

 

Bankgiro: 162-1317 

Swish: 123 68277 86

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLI MÅNADSGIVARE


Vi vill inbjuda dig att bli en partner till vårt missionsarbete genom att ge en valfri summa varje månad och stödja oss i bön. Alla månadsgivare får Marcus Ringbäcks bok "Helig Ande, kom" och Carlos Recinos självbiografi " Inte ens döden ville ha mig". Som månadsgivare blir du en viktig del i Life Missions arbete och i uppdraget att nå världen med det goda nyheterna om Jesus. 

BLI FÖRETAGSPARTNER


Vi inbjuder dig att sponsra Life Mission via ditt

företag. Som företagare har du möjlighet att ge avdragsgillt genom att annonsera på vår hemsida och missionstidning.Hör av er på info@lifemission.se eller ring Marcus Ringbäck 070-33 79759 för att höra mer.  

 
 

BLI STÖDFÖRSAMLING


Vi inbjuder lokala församlingar att ge en del av sin missionsbudget till Life Missions arbete. Som stödförsamling har ni möjlighet att ta emot besök från Life Missions förkunnare, sända era medlemmar på missionsresor men framförallt blir ni en viktig del i att nå minoritetsgrupper i Europa och onådda folkgrupper i Asien med evangeliet. Hör av er på info@lifemission.se eller ring Marcus Ringbäck 070-33 79759 för att höra mer.

FÖRETAGSSPONSORER

190613 Dorema_mag_168x60.jpg
Livsverket_logo_final.jpg