NYHETER FRÅN FÄLTET

JESUS - världens ljus!

June 4, 2019

Jesus sa att han är världens ljus!  Kraften i det orden blev verkligen levande för oss när vi under påskveckan predikade evangeliet i onådda byar i Sydasien. När man ser det andliga mörker och betryck som människor lever under här är det svårt att förstå det intresse som finns för österländska religioner i vårt land. 
      Under veckans gång fick vi alla fall se så många människor befriade, upprättade, helade och frälsta och det gick inte att ta miste på glädjen i deras ögon när mörkret i deras inre förbyttes till ljus efter att Jesus rört vid dem. 

Varje dag höll vi möten i kyrkorna på förmiddagen och mindre kampanjmöten i olika byar på kvällarna. Hungern efter Guds ord var stor och vi fick sammantaget be frälsningsbön med flera hundra.

Med mig på resan var också Kristoffer Berg och Tamer som var med och betjänade folket genom att dela Guds ord och be för människor.

 

Jesus bekräftade ordets förkunnelse och vi fick se mängder med mirakler; många döva fick hörseln tillbaka, en kvinna var förlamad i ena armen men fick tillbaka full rörelse och många vittnade om att långvarig värk lämnade dem.

Vi fick också uppleva glädjen av att döpa människor i en flod! 

 

Lyft gärna upp denna del av världen i dina böner! Låt oss be om frihet för evangeliet att förkunnas och mod för de troende att stå upp och vara ljus och salt trots svåra omständigheter.

 

Carlos Recinos åker tillbaka till sydasien i höst och kommer då hålla en dubbelkampanj i två onådda områden.

Allt gott till dig! 
Marcus Ringbäck 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload