OM OSS

"...predika evangeliet för hela skapelsen""

                                                                       Mark 16:15

Life Mission är en ung missionsorganisation som består av helt vanliga människor som brinner för att ta evangeliet till världen. Vi bygger vårt arbete på tron att Jesus sista ord bör vara församlingen första prioritet: Gå ut och predika evangeliet för hela skapelsen" (Mark 16:15)

Idag arbetar Life Mission främst i östeuropa bland turkiska/romska folkslag och i 10/40 fönstret. 

Vi tror att evangeliet om Jesus är världens enda verkliga hopp och arbetar för att presentera evangeliet på följande sätt: 
 

 • Kampanjer/evangelisationssatsningar i samarbete med lokala församlingar. Läs mer..

 • Arrangera missionsskolor/ledarträning 

 • Understödja och sända nationella evangelister som verkar bland sitt eget folk. Läs mer..

 • Teamresor. Läs mer..

Möt teamet

 • Facebook - Black Circle

Marcus Ringbäck 

Marcus Ringbäck är ledare för Life Mission. Han har talat på kampanjer och möten i många länder och i perioder också bott utomlands. Han älskar att se andra komma ut i sina gåvor och har lett många team ut på missionsfältet. Marcus bor i Huskvarna med sin fru Cathrine och dotter. Deras hemförsamling är Kungsportskyrkan. 

 • Facebook - Black Circle

Carlos Recinos

Carlos Recinos är en evangelist med hjärta för de onådda folken. Han reser regelbundet för att tala på kampanjer och ledarseminarier i Asien, Sydamerika och Europa. Carlos brinner också för att resa upp fler missionärer och han håller en missionsskola i sin hemförsamling. Han bor med sin fru Magadalena och barn i Malmö. 


 

 • Facebook - Black Circle

Marcus Palmblad

Marcus är en entreprenör och evangelist som under många år rest och predikat i Afrika, Asien och Europa. Han är Sverigeansvarig för den världsvida evangelisationssatsningen Global Outreach Day och har en passion för att mobilisera troende och församlingar för missionsbefallningen. Marcus spenderar mer än gärna sin fritid med sin fru Erica och deras två barn. 
 

KAMPANJER

 

I samarbete med lokala församlingar arrangerar vi kampanjer för att nå de icke-kristna. På dagarna hålls ledarseminarie/lärjungaskolor där lokala troende och pastorer blir utrustade och uppmuntrade. På kvällarna predikar vi evangeliet i idrottshallar eller öppna fält där vi inbjuder människor att ta emot Jesus i sina liv. För många är det första gången de för höra evangeliet presenteras.

Vi ber också för sjuka och vittnesbörden om mirakler brukar vara många.   

Budgeten för en av våra kampanjer ligger på cirka 50.000 kr. Detta inkluderar: 

 • flygbiljetter/logi  för evangelisterna,

 •  uppföljningsmaterial för de nyfrälsta

 •  ledarträning på dagarna
   

På våra kampanjer brukar vi se hundratals människor ta emot Jesus och vi får ofta uppmuntrande rapporter om att kampanjerna lett till församlingstillväxt, att nya församlingar grundats och att människor blivit helade, fria och upprättade i mötet med Jesus.

                                                                                                    

NATIONELLA EVANGELISTER

 

Vi stödjer nationella evangelister/missionärer som arbetar för att nå sitt eget folk med evangeliet. 

Att stödja nationella evangelister har flera fördelar gentemot traditionella västerländska missionärer: 
 

 • De förstår kulturen och kan språket

 • De är billiga att stödja

 • De kan verka på platser som är stängda för västerländska missionärer

​Att stödja en nationell evangelist heltid kostar mellan 1000-3000 kr beroende på var de bor. Om du eller din församling är intresserade av att stödja en nationell evangelist eller har några frågor är ni välkomna att höra er på info@lifemission.se

                      

Teamresor

mer info kommer snart....